Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

mandag den 21. maj 2012

Endnu mere og mere kostume - med mig

Så er jeg selv hoppet i kostumet til "Jeppe på Bjerget" - ih hvor flot!
Der er stadig billetter på www.talent-1.dk







torsdag den 10. maj 2012

Endnu mere kostume - nu med maske!

Så blev det Tina Nedergaards tur til at hoppe i kostumet og stille op til fotosession:





tirsdag den 8. maj 2012

Ekstra opgave

Min studieveninde Katrine havde lavet en lille ekstra opgave til os alle sammen, mens vi huserede i Odsherred. Hun havde taget en masse dejlige bygge ting med - og så var det ellers bare at gå i gang. Som hun sagde: Jeg vil gerne se et Babelstårn skyde op i løbet af weekenden.

Der var lavet nogen få regler:

Man skal bygge op af.
Man må gerne ændre i komnstruktionen hvis det hjælper en med at bygge op af.
Hvis tårnet vælter skal man bygge videre op af. 

Selvfølgelig startede lærerteamet, Hans Hartvig og Vibeke Wrede! Her er nogen procesbilleder. Det var henrivende sjovt at bygge videre.








torsdag den 3. maj 2012

Dukketeater fremtid

Havde en spændende snak omkring dukke og animationsteatrets fremtid. Det hele bunder i at Sebastian Klein fortæller at DR en gang lavede verdens bedste børnefjensyn, men nu har de tabt deres unge seere til dårlige og billige animationsfilm på Ramasjang. 

Jeg oplever at teatret er på vej den modsatte vej. Det har lige været børneteaterfestivalsweekend, og jeg synes at niveauer bliver højere og højere år for år. De forestillinger jeg så der brugte dukker legede med udtrykket og fortælleformen. Der er masser af muligheder og ting man kan prøve af for selv de mindste børn.

Et af mine favoritteatre Teater My har lige vundet årets Reumert, ganske velfortjent med forestillingen "Små Skridt" - og i takketale sagde de noget helt uforglemmeligt: Jeg håber at børnene starter hos mig og forsætter hos jer som faste teatergængere.

Med det niveau og den hitte-på-som-hed som der bliver vist i disse dage, så kan det godt være at vi ikke laver verdens bedste børnefjernsyn mere, men så laver vi verdens bedste børneteater. Vil di lege med os, Sebastian?