Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

søndag den 29. juli 2012

Flere dukker på Mallorca



Nu vi er ved dukkerne på Mallorca, så kom jeg i tanke om at jeg sidst vi var på øen, mødte denne dukkefører. Han havde selv bygget sit dukke-teater-orkester. De hele var rigtig low-key, men det samlede rigtig mange mennesker. Det er da også en sjov ide ...

Vi snakkede med ham, og han var rigtig flink. Han fortalte at han var flyttet til Mallorca, optrådte en times tid om dagen i Palma de Mallorca, og det gav ham nok penge til at nyde hvad han vi virkeligheden var kommet til øen efter: sprut og damer!

Herunder kan man se en kort video ...



Dukker på Mallorca

Ja, så er ferien ved at være slut. Og det er selvfølgelig ærgeligt, men det er også spændende fordi der venter så meget nyt for mig i den kommende tid. Turen har i år gået til New York, Møn og Mallorca - i nævnte rækkefølge.

New York var mest arbejde og ikke så meget tid til teater og dukker. Møn er dejlig, men ikke det store dukketeatersted. Det er Mallorca nu heller ikke ... men pludselig i en lille by ved navn Arta, fandt jeg en lille butik med spændende ting og sager - blandt andet en del 150 cm høje marionetter af de vildeste materialer. De sad bare og kiggede rundt i butikken - om de var til salg ved jeg ikke - men damen nåede at fortælle at de har været med i en tv-serie der blev lavet inde på fastlandet. Så det er altså dukker der er til at animere ... sjovt og fedt, ikke?

Nyd feriebillederne ... kun dem med dukker ... bare rolig!






søndag den 15. juli 2012

Nøddeknækkerdukker

Jeg er simpelthen så over-glad for den mail jeg lige har fået fra vores dukkemager Ronal Jaramillo, som arbejder på at skabe dukkerne til "Nøddeknækkeren", som vi skal spille på Gavnø Slot til december. Jeg har set billeder af hans tidligere dukker - og han er bare DYGTIG! 

Her er lidt proces billeder af dukken Fritz - som er den irriterende lillebror i forestillingen ... han er da fantastisk ... I kan se mere til Ronald og hans dukker her ...