Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

mandag den 30. september 2013

Aladdin - forestillingerne

Så fik vi spillet Aladdin - og det gik rigtig godt, da vi lige havde fået de sidste tekniske ting på plads, så musikken og lyset sad i skabet, så blev det en forrygende forestilling - også at spille.

Og bare rolig, vi har gemt dukkerne!






søndag den 1. september 2013

Aladdin - scenografi

Efterhånden begynder tingene at tage form til Septembers premiere "Aladdin - jagten på den fortryllede lampe". Vi har bygget og bygget, og nu kan vi langsomt se scenografien og forestillingen kommer frem af MDF pladerne og malingen.

Forestillingen bliver ret klassisk i sin dukkeform. Vi er to dukkespiller der står bag ved det højt bord, og fører dukkerne bagfra. Det fede ved den opsætning er at vi kan arbejde både på en reel scene og bruge rummet omkring os.

Farverne er meget neutrale - det var været en udfordring at lave et scenografisk univers, som både dækker en by i Asien, en grotte under jorden, en blomsterne have i et palads og så videre. Men med enkelte elementer synes jeg at vi har løst opgaven ret fint.


Som en lille ekstra detalje er det sjovt at kunne arbejde med flere dukketeaterformer - og jeg tør allerede afsløre at vi forsøger os frem med skyggeteater i øjeblikket. Det bliver vild spændende hvad det kan ende med. Det særlige med dukketeater er jo at materialet er medbestemmende til forestillingens udtryk - og nogen gange vil materialet noget andet end det man have tænkt sig.

Kom og se "Aladdin" - vi lover en festlig forestilling for børn og deres voksne.