Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

torsdag den 24. oktober 2013

Brunette Bros ...

Jeg har set dukketeatret begynde!

En stille og rolig lørdag sent på natte listede jeg ned til Byens Lys og så de fantastiske Brunette Bros' vanvittige cirkusforestilling. Den var gyselig morsom! Ekstremt flot og interessant i det sceniske udtryk! Og dukkeføring med løs og ligegyldig hånd på den mest gennemførte perfekte måde.

Jeg tror ikke at jeg kan sige noget dårlig om min aften med Brunette Bros.

Deres små cirkusnumre var sjopvt sat sammen og have en uforpligtethed for publikum, der gør at man kun kan holde af det. De gør det fordi de kan lide det, og derfor elsker vi det!


Deres stil er meget lig Folman Brothers Theater og deres Obludarium, men det går ingen ting. Dette her er dybt originalt og sit helt eget. Man er på en sær måde i både i nutiden og fortiden - og her og langt herfra.




Det spændende ved forestillingen var at se mange af de elementer som jeg selv arbejdede med i min eksamensforestilling "Mindebiblioteket" faktisk var brugt her. De har dog skruet op for farveskalaen. Men stemningen og hele setuppet var meget lig det jeg arbejdede med, det giver jo lyst til at forsætte ned at den vej --- for Brunette Bros er meget inspirerende!