Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

onsdag den 21. august 2013

Aladdin - dukkerne

Midt i en tid med masser af arbejde, nye projekter, festivaler og teater med teater på, så skal der altså også være tid til dukkerne. 

Jeppe Rasmussen (som første gang spillede med dukker til "Nøddeknækkeren på Gavnø Slot) og jeg er gået i gang med at øve på efterårets første forestilling "Aladdin" - og det er rigtig dejligt traditionelt dukketeater. Vi er lige gået i gang så forestillingen er først ved at tage sin form, men dukkerne er færdige. Jeg har fået taget disse billedet - som skal udstilles på Næstved Bibliotek de kommeden tre uger sammen med kostumer og tekststykker fra forestillingen ... jeg ligger fotos op, bare rolig.

Lige nu skal du bare nyde mine dukker ....





søndag den 11. august 2013

Ekstra forestilling med Jakel

Så fik vi spillet Mester Jakel på Folkemusikfestivel "Musik over Præstø Fjord" - og sikke en oplevelse!

Faktisk gik det så godt at vi i hast blev nød til at planlægge en ekstraordinær ekstraforestilling. Så bilerne blev organiseret, hundelufterne blev kontaktet, programmet kigget efter i krogene for åbne huller - og efter et øjeblik lykkedes det! Vi skulle spille igen!

Så gik vi i gang med at lave skilte med ekstra forestilling info - og hu hej!

Men det var fantastisk! Det er så rart når man laver noget at det bliver vel modtaget. Flere har allerede planer om at booke os. Så det går godt med Jakel, Rosalina og alle de andre!



Nu skal vi i gang med Aladdin - hvor Jeppe Rasmussen og jeg står klar bag dukkerne. Jeppe har før ført hånddukker i Nøddeknækkeren på Gavnø Slot - så en gang Aladdin er en god udfordring for os begge!

søndag den 4. august 2013

Mester Jakel

Vi skal ud og spille Mester Jakel på lørdag - og vi glæder os helt vildt. Søren Kroshøj har skabt noget fantastisk musik og nogle dejlige sange. Glæd dig til at høre: Pølse-polka og Det' Forbudt sangen!

Vi spiller på festivalen "Musik over Præstø Fjord" - og her kan du se den folder vi har fået lavet til teatret:

http://issuu.com/talent-1/docs/folderweb