Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

fredag den 27. maj 2011

Hjemme igen fra festival i Armenien

Så er vi kommet hjem fra festivalen i Dsegh i Armenien. Og det har været en fantastisk oplevelse. Fuld af indtryk og masser forestillinger fra forskellige lande. Jeg vil i de kommende dage oploade nogen korte videoer fra forestillingerne her på bloggen - og så skrive lidt til dem.

Men lige nu må i nøjes med lidt billeder fra festivalens forestillinger.


Først selvfølgelig et scene billede fra vores eget danske bidrag "Mit Livs Eventyr" - en forestilling rundt i H.C. Andersens univers.


Georgien kom en to forestillinger blandt andet en meget lang skyggeforestillinger over en Louis Armstrong koncerts lydspor. Alt blev lavet med hænderne og det var helt utroligt hvad de kunne. De var ti man bag det hvide lærred.


Mini teater fra Slovenien kom også med en skygge forestilling. En helt utrolig flot forestillinger over Oscar Wildes fortællinger. Meget ungt og moderne. En god oplevelse.



Her er det en rigtig fin marionette forestilling også fra Slovenien - utrolig smukt udført scene og dukker. Masser af flotte detaljer.

Festivalen bragte mange oplevelser - men det var selvfølgelig også hårdt arbejde. Vi deltog i hele programmet dernede og så forestillingerne og var aktive i workshopperne. Vi fik utroligt meget ud af det, men er kommet trætte hjem.

Armenien er et fantastisk land. De har ikke meget, men hvad de har deler de med glæde. Hele festivalen er utrolig gæstfri og åbenhjertig - det er dejligt at være en del af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar