Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

mandag den 11. juli 2011

Kongens Have

Marionet Teatret i Kongens Have spiller som altid to små dukkeforestillinger i deres lille vindues-teater. Forestillingerne er børneforestillinger oftes om de små problemer og udfordringer i hverdagen. I år kom vi med ud på en fin lille cykeltur.


Forestillingen i år havde for første gang masser af tale med. Der blev snakket en del fra den lille scene, og jeg synes at der er kommet så meget tale ind, for teatret i haven fungerer efter min mening bedst helt ordløst. De har igennem tiderne fået fortalt store og små dramaer helt uden ord. De har været dem man kunne kigge til når man skulle overveje hvordan man kan kommunikere med dukkerne. Jeg blev helt overrasket over al den snak.

Dukkerne er som sædvanlig rigtig fine og har et helt særlig sødme gen som ligger til Marionet Teatret. De tre dukkefører knokler bag scenen for at vise de fremmødte hvor langt man kan komme på en cykel.


Rigtig fint - tag en tur i Marionet Teatret, som vist nok er Danmark største børneteater, målt på besøgende. Der er altid masser af glade børn på rækkerne. Og en del voksne, som bare ikke vil vokse op.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar