Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

tirsdag den 12. juni 2012

Dukker til eksamen

Så har Charlotte Grum og jeg præsenteret vores "afsæt" - til eksamen på Odsherred Teaterskole. Vores lille værk "Noget om Noget" gik rigtig godt - og vores after-talk gik også helt som det skulle. 

Der var kommet et lille element af postkort ind i rejsen - og de rejsende var meget optaget af dette portræt af en kvinde - der kunne være Charlotte. (Læs også blogindlæg med det skriftlige element fra eksamen.)



Vi havde også indført kasser i stedet for at blot give de rejsende et stykke papir og "sæt ord på " beskeden. Dette gav nogen helt andre og meget mere personlige beskeder fra de rejsende til dem de gerne ville sende en besked. Postkortene bliver sendt - så værket forsætter på en måde.



Elementet "tid" var også blevet en del, da vi pludselig skulle forholde os ret meget til hvor lang tid vi havde til visningen - og derfor prøvede at at styre tiden ... så timeglas var pludselig en velkommen del af vores værk.


Jeg er meget glad for vores arbejde - det vi ar opnået - måde det er blevet til på ... samarbejde og udvikling.

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare spændende ud!

    SvarSlet
  2. Det er sandelig også spændende ... vi arbejder med forholdet mellem de rejsende ... altså at man ikke oplever en oplevelse alene. Og så er vi på vej ind i noget labyrintisk ...

    SvarSlet