Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerninger! Det er dukkerne det bedste eksempel på!

lørdag den 10. september 2011

Gratis dukke-cabaret for voksne i Århus

  • Foto: pr-foto: Jan Rüsz

The Downstairs Puppet Cabaret er tilbage på Teater Refleksion, og det er gratis. Så tag vennerne eller kæresten under armen og tag til dukketeater for voksne.

The Downstairs Puppet Cabaret er et åben-scene dukketeaterarrangement, der skiftevis optræder på Vesterbro i København og på Teater Refleksion i Aarhus. Nu er cabareten altså tilbage i
Aarhus.

Hvis man ikke kender The Downstairs Puppet Cabaret endnu, så går konceptet i al sin enkelhed ud på, at en håndfuld dukkeførere hver har ti minutter til at optræde på scenen. De optrædende er en blanding af professionelle og amatører, der viser små bidder af deres arbejde. Du får dermed muligheden for at opleve nogle af de helt nye tendenser på den stadigt voksende danske dukketeaterscene.

Denne gang kan du blandt andet opleve Teater Refleksions logofigur Jacques fra forestillingen Pist. I weekenden optræder han i en helt ny historie ført af Teaterleder Bjarne Sandborg og dukkefører Sif Jessen Hymøller.

Du kan også se scener fra Teater Refleksions succesforestilling Kasse-Madsen, og derudover vil en række af teatrets nyuddannede dukketeaterkursister vise eksempler på deres arbejde.

Imellem hver optræden vises der små dukke- og animationsfilm fra teatrets gemmer.

The Downstairs Puppet Cabaret, Teater Refleksion, Jyllandsgaarden, Frederiksgade 72b,
Aarhus C, søndag 11. september kl. 16-18.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar